Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μια ευχαριστη εμπειρια

Περασα ενα πολυ ωραιο μακρυ Σαββατοκυριακο στο Πορτο. Δεν προκειται να σας πω για το Πορτο, οποιος ενδιαφερεται το Ιντερνετ ειναι γεματο πληροφοριες.
Απλα ηθελα να πω την εντυπωση που μου εκανας οι τιμες. Καπουτσινο σε κεντρικο καφε Ε1.25, μπυρα 0.3λιτρο Ε1.50, πιατο με ψητα καλαμαρακια Ε7.00 Ενα βραδυ θελαμε να φαμε κατι ελαφρυ, και αγορασαμε ψαροκεφτεδες, καλαμαρακια και ενα μπουκαλι κρασι - συνολο Ε18.00 Το κρασι ηταν τοπικο λευκο εμφιαλωμενο και εκανε Ε6.00. Το μαγαζι ηταν πανω στο ποταμι με καταπληκτικη θεα.
Φυσικα εχει πολυ ακριβοτερα μαγαζια αλλα τουλαχιστον εχει πολλα μαγαζια με λογικες τιμες. Ποτηρι πορτ σε μπαρ? Ε2.50
Η πτηση απο το Λονδινο ηταν γεματη και τα καραβια που κανουν μινι κρουαζιερες στον ποταμο Ντουρο ηταν γεματα. Αν εχει τοσο κοσμο τετοια εποχη φανταζομαι το τι γινεται το καλοκαιρι.
Τιμη ημερησιας κρουαζιερας απο το Πορτο στο Ρεγκαου (σχεδον 7 ωρες) και επιστροφη στο Πορτο με τραινο - Ε85.00 το ατομο. Περιλαμβανει πρωινο, μεσημεριανο, επισκεψη σε μουσειο και το εισιτηριο του τραινου. Ημερησιο εισιτηριο για ολα τα μεσα μαζικης μεταφορας (μετρο, λεωφορειο, τραμ και τραινο) Ε5.00
Εκμεταλευονται οτι εχει να προσφερει η πολη και η περιοχη και αναρωτιεμαι αν καποιος στην Καβαλα προσφερει στου επισκεπτες αναλογες επιλογες. Ο Παναγιωτης ειχε γραψει πριν μερικες μερες για διαφορα που καποιος μπορει να κανει απο την Καβαλα αλλα αμφιβαλλω αν μπορει να τα κανει καποιος οργανωμενα (πχ κοσμος θα μπορουσε να πληρωσει για ενα περιδιαβασμα γυρω απο την Παναγια με οδηγο)
blog comments powered by Disqus