Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Άλλη Φάμπρικα...

Όταν πριν καιρό, κάπου μετά τα φιλικά προετοιμασίας και μετά τον αγώνα Κυπέλλου, αν δεν κάνω λάθος, διάβασα ότι ο Δήμαρχος αγόρασε εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της Ένωσης στο μπάσκετ και καλούσε και τους άλλους καβαλιώτες να τον μιμηθούν, εντυπωσιάστηκα. Πίστευα ότι ο Κωστής θα είχε έγκαιρα προμηθευτεί το δικό του εισιτήριο διαρκείας, αφού και τακτικότατος θεατής των αγώνων στο Κλειστό της Καλαμίτσας είναι, αλλά και έχει συνδέσει από πολλά χρόνια πριν το όνομά του με το καβαλιώτικο μπάσκετ.
Θεώρησα ότι πιθανότατα η κίνησή του ήταν συμβολική και σε συνεννόηση με την Διοίκηση της Ένωσης για να τονωθεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. (Πράγματι, όταν στις αρχές Αυγούστου έβγαλα το οικογενειακό μας διαρκείας, η κίνηση ήταν προφανώς περιορισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.)
Η (όποια) δημοσιότητα της πράξης του Δημάρχου φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη των πολιτικάντηδων, ακόμη και των πιό νέων (δυστυχώς), ακόμη και αυτών που ήταν παρόντες στους προηγούμενους αγώνες.
Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η Περιφερειακή Διοίκηση Καβάλας σε μια σεμνή τελετή θα προμηθευόταν εισιτήρια διαρκείας. Μπήκα στον ιστότοπο της Ένωσης (kavalabc.gr) και ρώτησα αν η Περιφερειακή Διοίκηση θα αγόραζε τα διαρκείας ή θα της δίνονταν τιμής ένεκεν. Δεν μου απάντησαν, αλλά την επόμενη μέρα όλες οι τοπικές εφημερίδες και ο ιστότοπος είχαν κατακλυστεί από φωτογραφίες της εκδήλωσης για την αγορά εισιτηρίων, δημοσιεύοντας μάλιστα τα ονόματα των τεσσάρων (4) (!!!) Συμβούλων που τα αγόρασαν.
Στις σημερινές τοπικές εφημερίδες υπάρχει η φωτογραφία τοπικού βουλευτή, που αγόρασε δυο διαρκείας, ενώ στο ίδιο φύλλο υπάρχει ανακοίνωση άλλου βουλευτή που καλεί τα μέσα ενημέρωσης να παρευρεθούν στη σημερινή εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα αγοράσει το δικό του εισιτήριο διαρκείας.
Έλεος πιά! Πολιτικάντηδες της δραχμής... Που τρελαίνεστε για μια φωτογραφία της αφεντομουτσουνάρας σας στον Τύπο... για μια παρουσία σας στα τοπικά κανάλια... Που ανάγετε σε ανδραγάθημα την υποχρέωσή σας...
blog comments powered by Disqus