Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τουριστικη προβολη της Καβαλας

Η απαντηση του Παναγιωτη στην απορια του Νικου για το σκαφος, σε συνδιασμο με αρθρο της Πρωινης για επισκεψη τουρκικου τηλεοπτικου σταθμου στην Καβαλα και με την προσφατη εμπειρια της Κροατιας με εκαναν να σκεφθω ορισμενους τροπους για την προβολη της Καβαλας.
Παντα διαβαζουμε για συμμετοχες παραγοντων σε διαφορες τουριστικες εκθεσεις που ειναι χρησιμο, αλλα δεν ειμαι σιγουρο το πως κανει ενα μερος γνωστο στο ευρυτερο κοινο.
Οι τοπικες αρχες θα πρεπει να καλεσουν/προωθησουν την Καβαλα σε δημοσιογραφους που ασχολουνται με τα ταξιδιωτικα ωστε να υπαρξει πιθανοτητα να γραψουν ενα αρθρο για την Καβαλα και την περιοχη. Επισης πολλοι σταθμοι εχουν ταξιδιωτικες εκπομπες και θα ηταν ιδανικο να εχει κατι για την Καβαλα μια τετοια εκπομπη.
Διαφημισεις σε εφημεριδες μεγαλης κυκλοφοριας, επισης μπορουν να δουλεψουν, πχ διαφημηση σε μιας μεγαλης κυκλοφοριας εφημεριδας της Κωνσταντινουπολης 'η' σε μια που απευθυνεται στους λεγομενους μορφωτες ιδεων.
Φυσικα υπαρχει και το Ιντερνετ, θα ηθελα οταν ψαχνεις για kavala στην πρωτη σελιδα να εμφανιστει ο τουριστικος κομβος της Καβαλας (υπαρχει αραγε?). Οι τροποι προωθησης στο Ιντερνετ ειναι πολλοι και αξιζει να ξοδευτουν χρηματα για την σωστη προωθηση.
Σκοπος μας πρεπει να ειναι η προσελκυση τουριστων της μεσαιας ταξης απο τις γειτονικες χωρες, που θα πουν στους φιλους της που πηγαν και πως περασαν.
Η νεα δημοτικη αρχη θα πρεπει φυσικα να κανει κατι με το παρκαρισμα και το κυκλοφοριακο χαος ωστε οι επισκεπτες να μπορουν να ερθουν με τα αυτοκινητα τους
blog comments powered by Disqus