Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

KAVALA AIRSHOW 2011

KAVALA AIRSHOW 2011

H αεροπορική επίδειξη θα πραγματοπoιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 04 Ιουνίου 2011. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Καβάλας αποτελεί ιδανική τοποθεσία για μια τέτοια εκδήλωση καθώς δίνει την δυνατότητα σε όλο το κοινό να την παρακολουθήσει.

Η αεροπορική επίδειξη αναμένεται να ξεκινίσει στις 19.00 το απόγευμα και να ολοκληρωθεί λίγο πρίν το ηλιοβασίλεμα ,στις 2100μ.μ.Φυσικά το αερόστατο θα παραμείνει στον ουρανό της Καβάλας και μετά το πέρας της εκδήλωσης. Την Παρασκευή ,3 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε μια πρώτη γεύση καθώς θα πραγματοποιηθεί γενική πρόβα της επίδειξης.

Ιστορικά αεροπλάνα ,υδροπλάνα,ελικόπτερα και η διεθνούς φήμης Ιταλίκη ομάδα αεροβατικών Pioneer Team θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους . Η ανύψωση του γιγάντιου αερόστατου μετά το ηλιοβασίλεμα θα φωτίσει εκπληκτικά την πόλη της Καβάλας και θα κλείσει μοναδικά αυτην την πρωτόγνωρη αεροπορική επίδειξη για την Ελληνική Γενική Αεροπορία.

Εταιρίες και ιδιώτες που πιθανόν επιθυμούν να πετάξουν ή να επιδείξουν τα αεροσκάφη τους πάνω από το λιμάνι της Καβάλας θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν την Παρασκευή από τις 17.00μ.μ. εως τις 19.00μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. εως τις 21.00μ.μ..Για περαιτέρω πληροφορίες και ρυθμίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το κο Αντώνη Κουτσουδάκη.

Σημείωση:Για λόγους ασφαλείας κατα την διάρκεια της επίδειξης στην αεροπορική αρένα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στα αεροσκάφη που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.Γενικά σε κανένα αεροσκάφος δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει στον χώρο της επίδειξης χωρίς την πρωτύτερη άδεια από τους διοργανωτές.

blog comments powered by Disqus