Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Στ'αρματα, στ'αρματα κτλ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο της Τετάρτης, στο οποίο η πόλη μας θα γίνει το επίκεντρο της ζωής και της ελπίδας για την σωτηρία της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Μέλη δεκάδων κινήσεων πολιτών και περιβαλλοντικών οργανώσεων θα έχουν ξεκινήσει νωρίτερα από διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής, συμμετέχοντας σε μια μαζική διαμαρτυρία για τη σωτηρία της Καβάλας.

Η Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στις δεξαμενές καυσίμων καλεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά της δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση λιθάνθρακα, που διοργανώνεται από το Δήμο Καβάλας, τη Συντονιστική Επιτροπή και τους φορείς της πόλης, την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι.

Έφτασε η ώρα, όλοι μαζί, δυναμικά, να απαντήσουμε με τη συμμετοχή και τη δραστηριοποίησή μας στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της ζωής μας και του περιβάλλοντος.

Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν! Θα ναυαγήσουν από τις αντιδράσεις των κατοίκων. Θα αποτρέψουμε τη δημιουργία τέτοιων μονάδων. Η λύση δεν είναι ο λιθάνθρακας, αλλά η απεξάρτηση από τα ρυπογόνα ορυκτά καύσιμα, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προώθηση των Ανανεώσιμών Πηγών Ενέργειας.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΡΥΠΑΝΣΗ!