Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Καβαλα

Η Καβαλα ειναι η πολη που μας ενωσε στα μαθητικα μας χρονια, ανεξαρτητα απο που προερχομαστε. Νομιζω οτι μας προσφερε ενα ασφαλες αν και οχι πολυ ενδιαφερον περιβαλλον και ηταν η σταθερη βαση για τα επομενα βηματα μας στη ζωη.
Εχω την εντυπωση (απο οτι διαβαζω) οτι η Καβαλα βρισκεται σε ενα στραυροδρομι οπου διαφορα γεγονοτα και αποφασεις θα επηρεασουν την πολη για παρα πολλα χρονια.
Σαν σχετικα τακτικος επισκεπτης στην Καβαλα εχω την εντυπωση μιας πολης σε παρακμη και κατι χρειαζεται να γινει ωστε να βγει η Καβαλα απο την φθινουσα τροχια.
Δεν εχω ιδεα το τι χρειαζεται αλλα ελπιζω μεσω αυτου του φορουμ να μπορεσουμε να συζητησουμε για θεματα που απασχολουν την Καβαλα και να προωθησουμε τις ιδεες μας για λυσεις.
Αρκετοι απο μας μενουν στην Καβαλα και μπορουν να δωσουν μια καλυτερη εικονα απο την "πρωτη γραμμη". Οι εκτος Καβαλας αν μη τι αλλο μπορουν να δουν την Καβαλα σαν τουριστικο προορισμο.
Λοιπον στειλτε τις ιδεες σας, καντε σχολια σε αρθρα. Μερικες φορες αν και καποιος δεν εχει κατευθειαν εμπειρια απο την Καβαλα, πραγματα που συμβαινουν αλλου μπορει να εχουν σχετικοτητα με την Καβαλα πχ πως αλλα μερη αντιμετωπιζουν το περιβαλλουν, τι κανουν για να δημιουργησουν ευκαιριες εργασιας.
Αντε να γραψουμε τιποτα αλλο γιατι μεχρι το 2010 θα βαρεθουμε να μιλαμε για τους εαυτους μας.