Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Υπενθύμιση

Με τη σημερινή ανάρτηση θα ήθελα να υπενθυμίσω μερικά θέματα:
Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους παλιούς μας συμμαθητές να συμμετέχουν στην συνάντηση που γίνεται κάθε Πέμπτη στις 9:30 το βράδυ, στα κοντάρια, στον Κήπο της Δημαρχίας.
Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται προς όλους, ανεξάρτητα αν ήταν παρόντες στη συγκέντρωση επανασύνδεσης του Ιουνίου 2007 ή για διάφορους λόγους απουσίαζαν.
Η συνάντηση αυτή δεν διοργανώνεται από κανέναν. Συμμετέχει όποιος μπορεί και θέλει.
Δεν υπάρχει κάποιο "πλάνο συνάντησης". Απλά, μαζευόμαστε και επί τόπου συζητούμε και αποφασίζουμε για το πού θα πάμε. Εξ άλλου το πού δεν είναι το βασικό ζητούμενο της συνάντησης.
Βασικό στοιχείο της κάθε συνάντησης είναι ο αυθορμητισμός της προσέλευσης. Ο ίδιος αυθορμητισμός διακατέχει όλους όσους κάθε φορά συμμετέχουν. Με μεγάλη χαρά, εμείς οι πιό τακτικά συμμετέχοντες, καλωσορίζουμε καθέναν που έρχεται για πρώτη φορά ή που σπάνια εμφανίζεται. Μην ξεχνάμε πώς προήλθε η τόσο επιτυχημένη συνάντηση επανασύνδεσης, όπως και η περσινή συνάντηση για κοπή βασιλόπιττας.
Όπως είναι εύκολα κατανοητό, η φύση των συναντήσεών μας είναι τέτοια που, αν τύχει να παρθεί κάποια απόφαση, η απόφαση αυτή παίρνεται από τους εκάστοτε παρόντες. Αυτό κατ' ανάγκη έχει κάποια στοιχεία δικτατορίας, ανεπιθύμητης μεν, απαραίτητης δε. Έτσι πάρθηκε και η απόφαση για τον ορισμό της 23 Ιουνίου 2007, έτσι πάρθηκε η απόφαση για την ημερομηνία και τον τόπο κοπής της περσινής βασιλόπιττας, έτσι προφανώς, αν είμαστε γεροί, θα παρθεί και η απόφαση για ορισμό νέας ημερομηνίας συνάντησης επανασύνδεσης. Με τον ίδιο τρόπο πάρθηκε και η απόφαση για ορισμό ημερομηνίας και τόπου κοπής της φετεινής βασιλόπιττας, σε συνδυασμό με τον ερχομό και την ολιγοήμερη παραμονή στην Καβάλα του Κώστα.
Νομίζω ότι είναι περιττό να επαναλάβω ότι μεγάλη χαρά και επιδίωξη όλων μας είναι να μαζευόμαστε 20 και 25 και παραπάνω άτομα κάθε φορά και να γλεντάμε πραγματικά.
blog comments powered by Disqus