Τρίτη 5 Ιουνίου 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Χθες το απόγευμα έγινε συνάντηση μιας επιτροπής (Καλαϊτζής, Μήτρου, Ξένης) για να διερευνήσει εναλλακτικές προτάσεις για τον τόπο συνάντησης το Σάββατο 23/6/07. Στην αρχή επισκέφθηκαν το Ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, όπου έλειπε ο υπεύθυνος των κρατήσεων, ωστόσο τους γνωστοποιήθηκε ότι για το συγκεκριμένο Σάββατο συζητούν να κλείσουν με έναν γάμο 700 ατόμων. Το συμπέρασμα ήταν ότι είτε είναι γάμος 700 ατόμων είτε 100, ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και δεν θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε περίπου 50 άτομα που υπολογίζουμε να είμαστε εμείς. Στη συνέχει επισκέφθηκαν το μπαράκι που είναι στον μικρό λιμενοβραχίονα μπροστά από τον Μύλο. Το συμπέρασμα ήταν ότι η θέση είναι πολύ ωραία αλλά ο χώρος μάλλον μικρός και στενός. Παράλληλα, ο γράφων συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καφέ-οινοποτείου "Μετά τις 10" και συμφώνησαν η συνάντηση του πρωινού της Κυριακής για καφέ, μετά την επίσκεψη στο σχολείο, να γίνει εκεί. Οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν τις επόμενες μέρες, αφού ακούσουμε και την άποψη όποιου θελήσει να παρέμβει. Τέλος, μια επιτροπή (Καλαϊτζής, Μήτρου, Βασιλειάδης) επισκέφθηκε μια καινούρια παραλιακή ταβέρνα στην Άσπρη Άμμο. Ο χώρος είναι μπροστά στη θάλασσα αλλά είναι αρκετά μεγάλος (πάνω από 100 άτομα) και επιπλέον έχει ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα και, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, γίνεται χαμός. Κατόπιν τούτου δεν εκδηλώσαμε καν το ενδιαφέρον μας για συνάντηση εκεί. Για να μην φύγει όμως άπρακτη και στεγνή η επιτροπή, αποφάσισε να το τσούξει λίγο επιτόπου με ρετσίνες, τσίπουρο, χταποδάκι λιαστό ψητό, μυδοπίλαφο και άλλα συναφή τερψιλαρύγγεια. Πάντως, αποφασίστηκε τις δυο επόμενες μέρες να κινηθούμε δραστήρια ώστε να ενημερώσουμε το Σχολείο και τους καθηγητές γιατί οι μέρες έφτασαν!

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Γεγονος οτι ο χρονος τρεχει. Εαν ολα αποτυχουν, ο κηπος της Δημαρχιας ειναι η αναπληρωματικη λυση!

Παναγιώτης Κ. είπε...

……κατόπιν ενδελεχούς και λίαν επιβαρυντικής έρευνας. Είναι προφανές πως ο Βουρνέλης θα είναι το σημείο της συνάντησης.
Μετά από επίσκεψη του Γιώργου (Μήτρου) στο σχολείο, προτάθηκε η συνάντηση και η φωτογράφηση στο σχολείο να γίνει το Σάββατο γύρω στις 8.00 με 8.30 και μετά να κατευθυνθούμε προς τον Βουρνέλη. Έτσι ίσως έρθουν και κάποιοι καθηγητές μαζί μας που δεν νομίζω να μας χαλάσουν την ατμόσφαιρα.
Ακούω γνώμες ώστε να το αποφασίσουμε και αυτό σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη, νομιζω η επιτροπη εχει την εξουσιοδοτηση να παρει τις αποφασεις.
Ειναι σημαντικο με 50 ατομα να εχουμε ενα χωρο οπου θα εχουμε την ευκαιρια να μιλησουμε με οσο περισσοτερους συμμαθητες και νομιζω οτι ενας ανοιχτος χωρος σαν τον Βουρνελη fits the bill.
Μοναδικο σχολιο για τις φωτογραφιες ειναι για την ωρα ωστε να υπαρχει φως.

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Η πρόταση για επίσκεψη στο σχολείο και φωτογράφηση το πρωί της Κυριακής συνδυασμένη με πρωινό καφέ έγινε κυρίως για να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να βρεθούν μαζί μας όσοι για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν το βράδυ του Σαββάτου (π.χ. Σταμάτης). Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα όποτε κι αν γίνει η επίσκεψη ούτε, νομίζω, θα υπάρχει πρόβλημα φωτισμού, μην ξεχνάμε ότι θα είμαστε στη μεγαλύτερη μέρα του έτους (Δύση: 19:51). Εκείνο που δεν καταλαβαίνω, μια και δεν έχω μιλήσει με κανένα, είναι αν η πρόταση για φωτογράφηση έγινε εναλλακτικά ή υπήρξε άρνηση υποδοχής μας στο σχολείο την Κυριακή. Πάντως, επίσκεψη στο σχολείο το Σάββατο ενδεχομένως να εμποδίσει τον Κυριακίδη να βρεθεί μαζί μας.

Costas Loupas είπε...

Αν δεν κανω λαθος το αρχικο σχεδιο ηταν για φωτογραφιες την Κυριακη το πρωι που νομιζω οτι ειναι καλυτερος χρονος για φωτογραφιες.