Παρασκευή 1 Ιουνίου 2007

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Καλημέρα και καλό μήνα. Συμπληρώνοντας το σχόλιο του Νίκου, να αναφερθώ στην μεγάλη παρουσία στην χθεσινή συνάντηση και στην ακόμα μεγαλύτερη (διαφαινόμενη) στις 23 του μήνα. Μέχρι σήμερα έχουμε 52 επιβεβαιωμένες παρουσίες, με αδυναμία μέχρι στιγμής να εντοπιστούν 5 – 6 συμμαθητές για τους οποίους θα γίνει αυτές τις μέρες μια ύστατη προσπάθεια. Αυτό μας κάνει να υπολογίζουμε περίπου 50 (+/- 10%) άτομα σαν αριθμό βάσης διαπραγμάτευσης στις περαιτέρω κινήσεις μας.
Την Δευτέρα θα επισκεφτούμε και το Φιλοξένια για να εκτιμήσουμε και την εκεί κατάσταση και την Τρίτη θα βρεθούμε για την οριστική απόφαση. Πιστεύω πως από ‘δω και μπρος θα πρέπει η επιτροπή να είναι πιο ολιγομελής και ευέλικτη θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια και την εμπιστοσύνη όλων. Είναι αυτονόητο πως μετά την εκδήλωση θα ακουστούν πολλά για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει σε σχέση με το ένα ή το άλλο, όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε να προβλέψουμε τα γούστα και τις επιθυμίες ανθρώπων που έχουμε να τους δούμε από τότε. Παρακαλώ λοιπόν δυο από το κλασσικό και δυο από το πρακτικό να αυτοπροταθούν ή να προταθούν ώστε να συνεχίσουμε με πιο γρήγορες πλέον κινήσεις.
Αναμένω συντονισμένος.

1 comments:

Costas Loupas είπε...

Ειναι καλη ιδεα να ειναι η Τριτη ημερα στοχος για την τελικη αποφαση. Η υπο-επιτροπη ανιχνευσης καταλληλων χωρων θα μπορουσε να παρουσιασει στην ευρυτερη επιτροπη τα συμπερασματα της την Τριτη το βραδυ και εαν δεν υπαρχει συμφωνια ο Παναγιωτης σαν προεδρος της επιτροπης θα παρει την αποφαση.
Ολοι ξερουμε οτι το τελειο μερος δεν υπαρχει και νομιζω οτι η συναντηση θα ειναι επιτυχης οπου και να ειμαστε.