Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Χθες το βράδυ μια επιτροπή συναντήθηκε στον χώρο του ΒΟΥΡΝΕΛΗ για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις.
Επιτροπή: Θ. Κοσμίδης, Χρ. Κουκουμάτσας, Απ. Μαύρος, Χρ. Χριστοφορίδης, Ξ. Κροκίδης, Ν. Βασιλειάδης, Γ. Μήτρου, Π. Καλαϊτζής, Μ. Γιούγιας, Θ. Κερανόπουλος.
Αποφάσεις: 1) Θα καταβληθεί τελευταία προσπάθεια να βρεθούν και να ενημερωθούν οι ελάχιστοι συμμαθητές που δεν έγινε δυνατό να βρεθούν μέχρι τώρα.
2) Θα γίνει νέα επικοινωνία με έναν-έναν τους συμμαθητές μας για την οριστικοποίηση ή όχι της συμμετοχής τους.
3) Τόπος και χρόνος συγκέντρωσης ορίστηκαν 9 το βράδυ του Σαββάτου 23/6/07 στην πλατεία του Δημαρχίου (κοντάρια) απέναντι από τη Στρατιωτική Λέσχη.
4) Μετά την πρώτη αυτή συγκέντρωση, θα κατευθυνθούμε στον χώρο του εστιατορίου-beach bar του ξενοδοχείου "ΒΟΥΡΝΕΛΗΣ" στη Ν. Ηρακλείτσα.
5) Η είσοδος θα γίνεται στον χώρο του beach bar με καλωσόρισμα ένα ποτήρι sangria.
6) Στον ημιυπαίθριο χώρο του εστιατορίου, μετά από λίγη ώρα θα υπάρχει μπουφές με τα παρακάτω: Ατομικά σνιτσελάκια, σουβλάκια, μπιφτεκάκια, γλώσσα μοσχαρίσια, μοσχάρι φέτα, κοτομπουκιές, αγγουροντοματοσαλάτα, σαλάτα μαρούλι, μελιτζανοσαλάτα, τυροσαλάτα. Από ποτά θα υπάρχει κρασί λευκό και κόκκινο (προτάθηκαν τα τοπικά "Βιβλία Χώρα" ή "Άρωμα" και "Κόκκινο Φιλί") και μπύρα. Για 45-50 άτομα, που υπολογίζουμε να είμαστε, το κόστος αυτού του μπουφέ υπολογίζεται σε 35€ περίπου το άτομο.
7) Οι συμμαθητές μας djs Κουκουμάτσας και Ξένης θα επιμεληθούν την μουσική επένδυση της εκδήλωσης.
8) Οι Βασιλειάδης (μηχανήματα), Χριστοφορίδης (συγκέντρωση και ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφιών) και Κουκουμάτσας (καταγραφή σε cd και τεχνική υποστήριξη) θα επιμεληθούν την προβολή σε μεγάλη οθόνη των φωτογραφιών που καταχωρήθηκαν στο blog, καθώς και όσων άλλων συγκεντρώσουν, ώστε να υπάρχει και οπτικό υλικό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
9) Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο συμμαθητκής μας Θ. Τουλαντζής προσφέρθηκε να φιλοξενήσει όσους θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν στο μαγαζί του "Costa Blanca" (μπουζούκια) στην Άσπρη Άμμο μέχρι τελικής πτώσεως.
10) Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα πάμε όλοι, μαζί με τους καθηγητές μας, στο Σχολείο να θυμηθούμε τις τάξεις μας και να βγούμε φωτογραφίες.
11) Ο Γ. Μήτρου ανέλαβε να ειδοποιήσει όλους τους καθηγητές.
12) Θα ακολουθήσει καφές. Για τον χώρο του καφέ δεν προλάβαμε να συζητήσουμε, όμως, έχει γίνει ήδη μια προκατακτική συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του καφέ-οινοποτείου "Μετά τις Δέκα" στο κέντρο της πόλης για παράθεση καφέ με τα ανάλογα συνοδευτικά (πίττα, βουτήματα, κέικ) για 45-55 άτομα γύρω στις 12 το πρωί της Κυριακής.
Συμμαθητές και φίλοι, φτάνοντας στο τέλος της προετοιμασίας, θα ήθελα να παραθέσω μερικές σκέψεις μου: Η ιδέα για την επανασύνδεση έπεσε ένα βράδυ του Ιανουαρίου σε μια ταβέρνα, όταν τρεις συμμαθητές και φίλοι συνειδητοποιήσαμε ότι μπήκε το 2007 και συμπληρώνονται 30 χρόνια από την αποφοίτησή μας. Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς, λόγω κυρίως της αποτυχίας των πρώτων συναντήσεων τόσο του Κλασσικού το 1988 όσο και του Πρακτικού το 1990, προχωρήσαμε στη διοργάνωση παίρνοντας φτερά από την αποδοχή που έδειχναν οι συμμαθητές μας ακόμη και οι πιο μακρινοί και τον ενθουσιασμό των περισσότερων για την προοπτική της συνάντησης. Χωρίς να έχει κανείς από μας προηγούμενη εμπειρία, με όπλα τον ενθουσιασμό και την συλλογική προσπάθεια, περνώντας πραγματικά καλά όλο αυτό το διάστημα και απολαμβάνοντας τις συναντήσεις μας αλλά και τις επαφές μας με παλιούς συμμαθητές που είχαμε πολύ καιρό να συναντήσουμε ή να ακούσουμε, φτάσαμε μια ανάσα πριν τη συνάντηση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να μαζευτούμε αρκετοί και να περάσουμε ωραία το Σαββατοκύριακο 23/24 Ιουνίου. Σίγουρα θα υπάρχουν ατέλειες στη διοργάνωση, αλλά ελπίζω να μας συγχωρεθούν και να σβηστούν από τη μνήμη αφήνοντας χώρο μόνο σε θετικές σκέψεις και όμορφες αναμνήσεις.