Παρασκευή 18 Μαΐου 2007

RINGO εσύ σουπερστάρ!!!!!!!!!!!!

Με χαρά εντόπισα την κόρη του "Ρίνγκο", ο οποίος είναι καλά για τα 80 χρόνια του, μένει στη Θεσσαλονίκη, και, αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, θα τον καλέσω. ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ισχύει η προσφορά σου, ή να χρεώσουμε ένα ΤΑΧΙ να τον φέρει και να τον πάει πίσω;

Μια και το ’φερε η κουβέντα, ποιους άλλους καθηγητές θα θέλαμε να δούμε (Πορτοκάλια). Ακούω προτάσεις, καθώς και για αυτούς που ΔΕΝ θα θέλαμε (Λεμόνια).
Η δική μου λίστα είναι η εξής:
Κυρικακίδης – Πορτοκάλι
Αποστολίδης – Πορτοκάλι
Πιστοφίδης – Λεμόνι
Αθανασόπουλος – Πορτοκάλι
Γιαννάκης – Πορτοκάλι
Αρρενόπουλος – Λεμόνι
Λόβουλος – Πορτοκάλι
Τσολακόπουλος – Λεμονιά ολόκληρη με τα αγκάθια

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο τον Τσολακοπουλο, ολοι οι αλλοι ηταν καθηγητες μας στη τελευταια ταξη και νομιζω οτι θα μπορουσαν να προσκληθουν (και επισης εχουν την μεγαλυτερη πιθανοτητα να θυμουνται μερικους απο εμας)

panos chatzianastasiou είπε...

βαλε και γκρειπ φρουτ

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Νομίζω ότι θα πρέπει να προσκληθούν όλοι οι καθηγητές, που είχαμε στην τελευταία τάξη, ήτοι: Αθανασόπουλος, Αντωνακάκη, Αποστολίδης, Αρρενόπουλος, Γιαννάκης, Κυριακίδης, Λόβουλος, Παπαδόπουλος, Πιστοφίδης και αν υπάρχει κανένας άλλος που μου διαφεύγει. Η ένστασή μου είναι για την παρουσία τους το βράδυ του Σαββάτου (και για τεχνικούς λόγους - να μη ξεχνάμε ότι κάποιοι έχουν καβατζάρει τα 80 και ίσως και τα 90). Αντίθετα, η παρουσία τους θα ήταν καλοδεχούμενη και πιθανότατα ευκολότερη και για τους ίδιους, το μεσημέρι της Κυριακής στο σχολείο.