Κυριακή 20 Μαΐου 2007

Η σκληρη δουλεια συνεχιζεται

Νομιζω οτι η επιτροπη αγωνα δεν δειχνει την απαραιτητη σοβαροτητα στη ληψη σημαντικων αποφασεων. Μου φαινεται οτι το διασκεδαζουν με μπυρες και σουβλακια αντι να ειναι σε συνεχη σκεψη και να αναλυουν λεπτομερως το τι χρειαζεται για την επιτυχια της συναντησης.
Η καταθεση προτασης μομφης ειναι πλεον ζητημα χρονου....
Απο αριστερα προς τα δεξια:Χρηστος, Παναγιωτης, Παναγιωτης, Ξενοφων, Θεμης, Θανασης, Γιωργος, Αποστολος, Μιχαλης, Χρηστος



8 comments:

Παναγιώτης Κ. είπε...

ΑΑΑΑΑ….. όλα κι’ όλα. Εδώ εμείς κοπιάζουμε, αγωνιζόμαστε, φορτώνουμε τους οργανισμούς μας με τοξίνες και τριγλυκερίδια, τα σμιλεμένα κορμιά μας με κιλά, το μυαλό μας με έγνοιες, και εσείς οι απέξω δεν εκτιμάτε τίποτα.
Άντε μην βάλω και τα έξοδα μας στο ρεφενέ της συνάντησης σαν ΄΄έξοδα παραστάσεως΄΄.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Μου φαίνεται ότι στις επόμενες συνεδριάσεις θα πρέπει να προσέξουμε πώς θα καθήσουμε ώστε να φαίνονται όσο γίνεται όλοι.
ΟΙ (ΠΙΟ) ΧΟΝΤΡΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ!!!

Παναγιώτης Κ. είπε...

…στην τρίτη φωτογραφία δεσπόζει ο Χατζηαναστάσης σε χαρακτηριστικό μορφασμό, συνοδευόμενο από την απαραίτητη χειρονομία…..όσο για την πρόταση του Νίκου, συμφωνώ αρκεί να υπάρχει και rotation ώστε να μην καθόμαστε δίπλα – δίπλα οι ίδιοι και οι ίδιοι…..

Παναγιώτης Κ. είπε...

.......επίσης, θερμή παράκληση στον εκάστοτε φωτογράφο, να μην τραβάει απέναντι από όσους έχουν σημαντικές απώλειες στην κόμη, γιατί ως γνωστόν γυαλίζει και υπερφωτίζεται όλη η φωτογραφία……

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Όπως είπαμε, την επόμενη φορά θα καθήσουμε αλφαβητικά, σύμφωνα με τα μικρά μας ονόματα!!!...

Παναγιώτης Κ. είπε...

Όχι φίλε Νίκο, μιας και είμαστε εδώ σαν συμμαθητές, νομίζω πως πρέπον είναι να τηρηθεί η σειρά του σχολικού καταλόγου, και απ΄ ότι θυμάμαι μας εξέταζαν με τα επώνυμα. Αλλού λοιπόν τα σάπια σου. Άλλωστε το ακόμα πιο δίκαιο είναι το rotation, έτσι ώστε να μην έχουν μόνο λίγοι το προνόμιο του να κάθονται διπλά στο Προεδρείο.

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Ωραία, λοιπόν. Rotation; Rotation! Αφού τις δυο πρώτες φορές ήταν εκ δεξιών του "πατρός", τις δυο επόμενες θα είναι εξ ευωνύμων! Χι!Χι!Χι!

panos chatzianastasiou είπε...

εγώ πάντως, το Γιούγια ευλογούσα....