Παρασκευή 11 Μαΐου 2007

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Χθες το βράδυ έγινε μια ακόμη συνάθροιση με κύριο θέμα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την συνάντηση του Ιουνίου. Παραβρέθηκαν οι κκ Κερανόπουλος, Μήτρου, Μαύρος, Γιούγιας, Χριστοφορίδης, Κουκουμάτσας, Χατζηαναστασίου, Καλαϊτζής, Κροκίδης και Κοσμίδης. Δικαιολογημένα απών ο κ. Βασιλειάδης, που όμως, με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μας κράτησε παρέα και ενήμερους για την (μη) τύχη της διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΒΦΛ στην Αθήνα.
Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και δι’ ανατάσεως χειρών υπερψηφίστηκε ως προσφορότερη λύση η πραγματοποίηση της συνάντησης στον Βουρνέλη, που θα διερευνηθεί από τον Θανάση, και εναλλακτικά στην Τόσκα. Θα είμαστε ΜΟΝΟΝ άντρες και θα προσπαθήσουμε να ειδοποιήσουμε και κάποιους καθηγητές κοινής (όσο γίνεται) αποδοχής, πχ Κυριακίδης. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερος προσδιορισμός του αριθμού των παρευρισκομένων, και παρακαλώ ΘΕΡΜΑ όσοι έχουν σκοπό να είναι στη συνάντηση να ειδοποιήσουν με μήνυμα ή τηλέφωνο στο 6948 881298 (Καλαϊτζής), 6937 485888 (Μαύρος), 6947 407418 (Γιούγιας) και 6945 883123 (Κερανόπουλος).
Καθένας από τους παρευρισκόμενους ανέλαβε να έρθει σε επαφή με επτά ακόμη συμμαθητές μας, έτσι ώστε να ειδοποιηθούν όλοι και να έχουμε μια όσο πιο ρεαλιστική εικόνα του αριθμού μας.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι. Τα καλύτερα έπονται..........

2 comments:

Costas Loupas είπε...

Για εμας που δεν ξερουμε/θυμομαστε τα διαφορα μαγαζια, τι ειναι και που ειναι ο Βουρνελης?

Παναγιώτης Κ. είπε...

Κώστα μου έχεις δίκιο, λοιπόν ο Βουρνέλης είναι μικρό ξενοδοχείο με εστιατόριο και beach – bar πάνω στην άμμο στην περιοχή της Ηρακλείτσας, πριν από την αλάνα, μεταξύ δρόμου και θάλασσας.