Παρασκευή 4 Μαΐου 2007

Συνάντηση επιτροπης (ταβέρνα) - Απο τον Νικο

Νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη ή Πέμπτη) πρέπει να ξαναβρεθούμε, όσοι θέλουμε και μπορούμε, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έλεγχος επικοινωνίας με τους συμμαθητές μας (ποιοι δεν ειδοποιήθηκαν, πώς θα τους εντοπίσουμε κλπ). Νομίζω ότι για τον λόγο αυτό απαραίτητη είναι η συμμετοχή ατόμων από διαφορετικές περιοχές και παρέες (π.χ. Καλαϊτζής, Χατζηιωακειμίδης, Αντωνίου, Γιούγιας), καθώς και εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να συναντιούνται με πολύ κόσμο ( π.χ. Φαρσάκογλου, Ανανιάδης).
  2. Καθορισμός του τόπου και του προγράμματος συνάντησης . Πού θα βρεθούμε, αν θα υπάρξει χώρος προσυγκέντρωσης, αν θα υπάρχει συνοδεία συζύγων, αν θα κληθούν και καθηγητές μας, τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, αν θα πραγματοποιηθεί και πότε επίσκεψη στο σχολείο μας κλπ. Απαραίτητη κρίνεται η συμμετοχή ανθρώπων της νύχτας (για ευνόητους λόγους δεν υπάρχει π.χ.)
  3. Καταμερισμός εργασίας επανασυνεννόησης και λήψης οριστικής απόφασης . Θα πρέπει να γίνει νέα συνεννόηση με όλους (έναν-έναν) τους συμμαθητές μας, ώστε να πάρουμε την οριστική τους απόφαση για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση (θετική ή αρνητική).
  4. Έλεγχος ευπεψίας εδεσμάτων . Μετά την προηγούμενη συνάντηση σε ψαροταβέρνα, προτείνω η νέα συνάντηση να γίνει σε χασαποταβέρνα ώστε τα αποτελέσματα να συνδυαστούν και με επιστημονική έρευνα.

Υ.Γ. Άντε, ρε Πρόεδρα, όλα από τα απλά μέλη τα περιμένεις ;


2 comments:

Costas Loupas είπε...

Νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη του καθενος να γινει γνωστη στη επιτροπη (Φωνη Λαου)
Το κυριως γεγονος ειναι η συναντηση το Σαββατο σε χωρο οπου θα υπαρχει μπουφες και ποτα και η δυνατοτητα "κυκλοφοριας" για νο δοθει η ευκαιρια να μιλησει ο καθενας με οσους περισσοτερους συμμαθητες δηλ. να ειμαστε κολημενοι σε τραπεζια αλλα ορθιοι.
Θα μπορουσαμε να καλεσουμε καθηγητες. Για συζηγους ('η' το αλλο ημισυ) δεν εχω γνωμη.
Κυριακη πρωι προς μεσημερι παμε για φωτογραφιες στο σχολειο με καθηγητες για φωτογραφιες. Εδω νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να ερθουν οικογενεις ωστε να εχουμε φωτογραφιες με αυτες.
Οσο για το χωρο συναντησης της επιτρπης, προτεινω τον μπατιρι (εαν υπαρχει)
Η επιτροπη εχει τον τελευταιο λογο για ολες τις αποφασεις.

Costas Loupas είπε...

Φυσικα εννουσα να μην ειμαστε κολημενοι σε τραπεζια