Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αλλες 365 μερες

Η ετησια συναντηση κοπης Βασιλοπιτας πραγματοποιηθηκε με επιτυχια και οπως παντα με πολυ γελιο στο καθιερωμενο πλεον τοπο συναντησης, στη ταβερνα Γιωργος στον Αμυγδαλεωνα. Αν δεν κανω λαθος ειμασταν 22 ατομα, με ισοδυναμο μιγμα πρακτικου/κλασσικου. Ευχαριστιες στον Γιωργο Μ για το κλεισιμο τραπεζιων και στον Παναγιωτη Κ για την βασιλοπιτα.
Παρα τις αφισες που υπηρχαν στο μαγαζι για ρεσιταλ απο τον σολιστα κιθαρας Tolis Black (με ευγενη υποστηριξη απο γνωστο γραφειο κηδειων), τελικα δεν εγινε.Αυτοι που παραπλανησαν το κοινο, θα τιμωρηθουν.
Οπως παντα υπηρξαν αποντες της τελευταιας στιγμης οπως ο Γιαννης Αστεριαδης που ολοι του ευχομαστε γρηγορη αναρρωση και φυσικα υπαρχουν πολλοι που θα ηθελαν να ειναι εκει αλλα δεν μπορουσαν.
Εκφωνηθηκαν λογοι απο τους Θεμο Α και Κωστα Λ και η πιτα κοπηκε απο τον Παναγιωτη Κ
Ο τυχερος ηταν ο Παναγιωτης Χ και το ειδος το δωρου (διαλεγμενο απο τους Παναγιωτη Κ και Κωστα Λ) απαιτει απο τον Παναγιωτη να κρατησει καθημερινο ημερολογιο και να δωσει αναφορα στην συναντηση της επομενης χρονιας για το αν ακολουθησε το προγραμμα.
Ο Χρηστος Χ εχει φωτογραφισει την συναντηση και οι φωτογραφιες θα ακολουθησουν συντομα. Με μια δυσκολη χρονια μπροστα μας, ολοι ευχομαστε οτι ευχες για μια καλη χρονια θα βγουν αληθινες.

blog comments powered by Disqus