Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Tελειωσε το ματς

Για εναν ουδετερο θεατη το παιχιδι ηταν οδυνηρο και θα πρεπει να αλλαξαν καναλι απο το πρωτο ημιχρονο.
Δεν εχω δει την Εθνικη απο το 2004 και πρεπει να πω οτι ειμαι απογοητευμενος με το ποδοσφαιρο που παιζει. Τελειως αρνητικο, πασες μεταξυ των αμυντικων για 5 λεπτα ηδη απο το πρωτο ημιχρονο. Καμμια φιλοδοξια να δημιουργησοθν κατι, περιμενουν απο στημενες φασεις να σκοραρουν.

6 comments:

Παναγιώτης Κ. είπε...

Μεγάλη σούπα, και ήταν και άνοστη...
Τι να γίνει, τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά στα χίλια χρόνια......
Άρα έχουμε ελπίδες για το EURO του 3004......

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Μέχρι στιγμής:
1. Ο πιο σκληρός ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης: Hakan Balta (Μπαλτά), ο αριστερός αμυντικός της Τουρκίας. (Λόγω ονόματος, βέβαια. Ο καϋμένος δεν έχει κάνει συνολικά περισσότερα από τρία φάουλ συνολικά σε 180 λεπτά συμμετοχής).
2. Ο πιο χαρούμενος παίκτης: Ο τουρκικής καταγωγής επιθετικός της Ελβετίας Derdiyok (Ντέρτι-γιοκ).

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Ίσως ήταν η πρώτη φορά που, κατά βάθος, δεν επιθυμούσα ένα θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας. Μου φαίνεται τόσο ασυνήθιστο και παράλογο (για να είμαι ήπιος) μέσα στα τόσα προβλήματα της φοβερής ακρίβειας και διαφαινόμενης ανέχειας, των μιζών και της ρεμούλας, των σκανδάλων και της διαφθοράς, των φυσικών και τεχνητών καταστροφών, να ξεχυθεί ένα πλήθος στους δρόμους όλης της Ελλάδας και να πανηγυρίζει. Τα κανάλια να καταλαμβάνουν τα 3/4 των κεντρικών δελτίων ειδήσεων με εικόνες των πανηγυριών και οι Υπουργοί Αθλητισμού και Πολιτισμού (!!!) και πλείστοι άλλοι σχετικοί και άσχετοι να περιφέρονται περιχαρείς κανοντας δηλώσεις για το μεγαλείο της φυλής και τις δικές τους συνεχείς και άοκνες προσπάθειες για την επίτευξη των υψηλών στόχων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων του ελληνικού αθλητισμού.
Και την επόμενη μέρα "τώρα που είστε χαρούμενοι και χαλαροί, πάρτε μια αύξηση του ΦΠΑ στο 21% και 10% αύξηση στη βενζίνη, μήπως και μειώσουμε λίγο το έλλειμμα του προύπολογισμού, για να έχουμε περιθώρια να καταχραστούμε κι άλλα".

panos chatzianastasiou είπε...

Μπράβο ρε Νικόλα, μια χαρά τα έγραψες. Κάτι τέτοιες ωρες που η ακριβεια ,το πετρελαιο, η κατάντια της χωρας με 20% τουλάχιστον φτωχους,η κακιά πολιτική μεσα και εξω, οι αρπαγες, οι ρεμουλες και χιλιαδες αλλα που θα μπορούσα να γράψω. Μάλλον μέσα στα κακα της μοιρας μας αυτα ειναι μια πυγολαμπιδα, την οποια μας την πλασαρουν σε μεγαλυτεη εκταση και ξεχνιόμαστε κανα δυο μερες. Ποτε θα παρουμε κανα ματσουκι και θα τους...

Παναγιώτης Κ. είπε...

Παναγιώτη καλά τα λές, αρκεί να τα θυμηθούμε την ΩΡΑ της ΚΑΛΠΗΣ........

Costas Loupas είπε...

Ολα τα κομματα ειναι το ιδιο. Ισως η αριστερα μια και δεν ειχε ποτε την εξουσια ισως να ειναι ποιο γνησιοι.
Νομιζω οτι σε τοπικο επιπεδο, μια πραγματικα ανεξαρτητη κινηση πολιτων θα μπορουσε να ταρακουνησει τους κομματικους καρεκλαδες. Φιλος μου στην Αθηνα, κατεβηκε στις δημοτικες εκλογες ξεκινωντας απο μια ομαδα ατομων που ενδιαφερονται για την περιοχη και πηραν 8%, με ελαχιστο ξοδεμα χρηματων