Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ενας χρονος - ενα μυνημα απο τον Νικο Ραικο

Αγαπημένοι μου συμμαθητές,

παίρνοντας αφορμή από την συμπλήρωση ενος χρόνου από την ιστορική συνάντησή μας μετά από 30 χρόνια από την αποφοίτησή μας,θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα του ενός χρόνου.

Έμαθα πράγματα,που ποτέ δεν θα μπορούσα να φαντασθώ,άκουσα πράγματα από άτομα που δεν θα περίμενα στο παρελθόν και επιβεβαίωσα αυτά που είχα γράψει στην επιστολή μου,που δημοσιεύτηκε στο site μας, και με το παραπάνω.

Πιστεύω ότι η μπάλα - ομάδα,καμμία σχέση ή συνειρμός με το EURO,του 30xronia.blogspot.com έγινε πιο συμπαγής και πολύ πιο δύσκολο να ξεφουσκώσει με το πέρασμα του χρόνου.

Η δύναμή της μπορεί να υπερνικήσει το εμπόδιο της απόστασης και να βοηθήσει τα μέλη της,όσο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί,στα προβλήματα που πιθανόν ν' αντιμετωπίζουν.

Αυτό το λέω και το πιστεύω από προσωπική εμπειρία.Τελειώνοντας θέλω να πιστεύω ότι αυτό που έγινε στις 23/06/2007 αποτέλεσε μία καινούργια αρχή για την επανασύνδεσή μας,που διακόπηκε το καλοκαίρι του 1977,για λόγους ανώτερους της θελήσεώς μας.Με την προσμονή μιας συνάντησης και με πραγματική φιλική αγάπη

Νίκος Ράικος