Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακη εμπειρια

Για πρωτη (και μαλλον μοναδικη) φορα στη ζωη μου, πηγα στους Ολυμπιακους αγωνες. Ειδα βολε'ι', δυο ματς (ΗΠΑ-Τυνισια και Βραζιλια-Γερμανια)
Δεν ειχα κανενα προβλημα με τις συγκοινωνιες, ο ελεγχος εγινε απο στρατιωτες (μια και η ιδιωτικη εταιρεια που ειχε αναλαβει την ασφαλεια τα θαλασσωσε) και ειμασταν μεσα χωρις καμμια καθυστερηση.
Φαγητο και ποτο ηταν ακριβα, ενα μικρο μπουκαλι νερο εκανε 1.60 λιρες, η μπυρα 4.60
Προσπαθουσα να θυμηθω ποτε ειδα βολε''ι' ζωντανα και νομιζω οτι ηταν στο παρκο, στο μικρο γηπεδο διπλα απο το τενις και νομιζω οτι ειδα την τοτε κραταια ομαδα της Αλεξανδρουπολης.
Το ΗΠΑ-Τυνισια ηταν μονοδρομος (3-0), το Βραζιλια-Γερμανια πηγαιναν ποντο-ποντο αλλα τελικα η Βραζιλια κερδισε 3-0.
Οι βραζιλιανοι οπαδοι κυριαρχουσαν και φανταζομαι το τι θα γινει στη Βραζιλια για το παγκοσμιο ποδοσφαιρου και τους Ολυμπιακους.
Οι αγωνες τουλαχιστον απο πλευρας μεταλλιων ειναι μεγαλη επιτυχια για την ομαδα της Βρετανιας με τριτη θεση στον πινακα μεταλλιων και με περισσοτερα μεταλλια απο το Πεκινο.
Αυτο που ολοι οι αθλητες λενε ειναι οτι η χρηματοδοτηση καλων αθλητων απο την εθνικη λοταρια εκει κανει την διαφορα. Το 1996 η Βρετανια κερδισε εαν χρυσο μεταλλιο και εχει κερδισει 22 σε αυτους τους αγωνες. Μακροχρονια επενδυση με εμφαση στη αποδοση (αν δεν αποδιδεις σου κοβουν την επιχορηγηση)

blog comments powered by Disqus