Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το (Πάρα Πολύ) Καλό να Λέγεται

Άνοιξε και πάλι για τον χειμώνα το μοναδικό εστιατόριο γκουρμέ της πόλης, "Το ΜΠΑΧΑΡΙ".
Καταπληκτικός χώρος, ψαγμένες γεύσεις, πρωτότυποι συνδυασμοί, καλοστημένα πιάτα, ολόφρεσκα υλικά, άψογο σέρβις.
Ευχάριστη έκπληξη οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, όχι υψηλότερες από τις ταβέρνες της σειράς.
Εμφιαλωμένα κρασιά από 13 - 24€, με την πλειονότητα στα 16€, διαθέσιμα και σε ποτήρι από 4-6€.
Εμείς, θέλοντας να συνοδεύσουμε με κάτι ελαφρύ ένα κρασί, παραγγείλαμε δυο πράσινες σαλάτες, μια με βάση το μαρούλι και μια με βάση τη ρόκα, ολόφρεσκες και χορταστικές, ένα διαφορετικό και κρεατένιο χάμπουργκερ και ένα μπουκάλι Χ#Γεωργίου Sauvignon blanc και τελειώσαμε με ένα σουφλέ μαύρης σοκολάτας με παγωτό φουντούκι, καραμελωμένο μπισκότο και κομμάτια φρέσκων φρούτων. Όλα αυτά κόστισαν 40€.
Μην περιμένετε να φάτε μπριζόλες, παϊδάκια και πανσέτες στα κάρβουνα. Γι αυτά υπάρχουν άλλα μαγαζιά εκεί κοντά. Είπαμε ότι το εστιατόριο προσφέρει διαφορετικές γεύσεις.
Τα συγχαρητήρια στον εμπνευστή, ιδιοκτήτη και σεφ Αλέξανδρο Πούλο.
Απλά Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ!!!
blog comments powered by Disqus