Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Χωρις αεροπλανα αλλα με βαπορια, τραινα και λεωφορεια

Οι κλειστοι ουρανοι εχουν αναγκασει εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους να προσπαθησουν να βρουν διαφορετικους τροπους για να φθασουν στο προορισμο τους.
Διαβαζω ιστοριες για ανθρωπους που εχουν ξοδεψει χιλιαδες σε ταξι απο Μαδριτη σε Παρισι, απο Φινλανδια στην Ιταλια. Οπως παντα υπαρχουν κερδισμενοι, οι εταιρειες ενοικιασης αυτοκινητων τα εχουν οικονομισει για τα καλα μια και για να αφησεις αυτοκινητο το οποιο νοικιασες στη Μαδριτη στο Παρισι, θελου 1000 ευρω (συν το ενοικο φυσικα)
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μερικοι εχουν ξεχασει οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι ταξιδιου περα απο το αεροπλανο και αισθανονται ανικανοι να πανε να βρουν ενα λεωφορειο, ενα τραινο. Ειδα καποιον χθες που ηταν στο Παρισι και περιμενει μεχρι την Πεμπτη να παρει το Eurostar για το Λονδινο και αναρωτιεμαι γιατι δεν παει με ενα αλλο τραινο στο Calais και απο εκει να μπει στο πλοιο για να περασει απεναντι.
Οι ερχομενες εκλογες εχουν περασει σε δευτερη μοιρα αλλα η ανοδος των Liberals παραμενει και εαν οι προβλεψεις επαληθευθουν, κανεις δεν θα εχει την πλειοψηφια στη βουλη.
blog comments powered by Disqus