Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Εδω ο διοικητης, εκει ο διοικητης ....

Παρακαλουθω με ενδιαφερον τα δημοσιευματα των καβαλιωτικων εφημεριδων σχετικα με τον διορισμο νεου διευθυντη για το νοσοκομειο της Καβαλας.
Ειναι τρανη απαδειξη οτι τα πραγματα στην Ελλαδα τελικα δεν αλλαζουν. Ο διοικητης απο τη ΝΔ, ο βοηθος απο το ΠΑΣΟΚ. Να βολεψουμε τα παιδια μας.
Αξιοκρατια, αξιολογηση φαινεται μονο να ισχυουν για τους απολυμενους του δημοσιου τομεα. Διαβαζω οτι ενας βουλευτης της Καβαλας δεν τον θελει. Αντε να πεις οτι μονο μελη της ΝΔ μπορουν να παρουν την θεση (που φυσικα ειναι γελειο). Τι σχεση εχουν οι βουλευτες με την επιλογη? Ποια εινα τα κριτιρια? Απο οτι φαινεται το μονο κριτιριο ειναι οτι δεν πρεπει να ειναι καβαλιωτης. Ολα τα αλλα κριτιρια ειναι γραμμενα στα παλια τους τα παπουτσια το να μην ειναι καβαλιωτης ειναι το μοναδικο κριτιριο που εφαρμοζεται (γιατι ειμαι σιγουρος οτι η προκυρηξη της θεσης δεν αναφερει οτι πρεπει ο υποψηφιος να ειναι μελος της ΝΔ)
Η ελλειψη αξιοκρατιας κυριολεκτια σκοτωνει την χωρα. Και ειναι ακομα πιο σημαντικο τωρα που νεοι (και μεγαλοι) αναγκαζονται να φυγουν στο εξωτερικο για δουλεια, το ιδιο το κρατος βολευει τους δικους του.
Ελλαδα - Ελευθερια - Αξιοκρατια

blog comments powered by Disqus