Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακες σκεψεις

Ο πιο σταθερος συντροφος αυτου του καλοκαιριου - η βροχη - ειναι και παλι μαζι μας. Ομως η βροχη δεν μπορει να καλμαρει τον γενικο ενθουσιαμο για τους αγωνες. 
Το χαλκινο μεταλλιο της Βρετανιας στην γυμανστικη, το πρωτο ομαδιο μεταλλιο μετα απο 100 χρονια , ηταν πραγματικα φοβερο να το παρακολουθεις. Η πιεση στους αθλητες πρεπει να ηταν φοβερη.
Στην πισινα, τα πυροτεχνηματα συνεχιστηκαν, η Missy Franklin lived up to the hype παιρνωντας χρυσο. Ενδιαφερον ειναι οτι δεν προκειται να γινει επαγγελματιας, αλλα θα παει στο πανεπιστημιο και στην Αμερικη οταν εισαι στο πανεπιστημιο δεν μπορεις να παρεις χρηματα. Δηλαδη εβαλε τις σπουδες πανω απο τα πολλα λεφτα που θα μπορουσε να βγαλει.
Η 15χρονη Ruta Meilutyte απο την Λιθουανια κερδισε το πρωτο χρυσο μεταλλιο για την χωρα της. Ηταν σε απολυτο σοκ μετα την νικη της, δεν μπορουσε να αρθρωσει 2 κουβεντες.
Τα αδεια καθισματα εχουν δημιουργησει μεγαλη οργη, μια και χιλιαδες κοσμος ειχε κανει αιτησεις για εισητιρια και δεν πηραν τιποτα και τωρα βλεπουν σειρες αδειες καθισματων που θεωρητικα ανηκουν σε μελη της Ολυμπιακης οικογενειας. 
Ενα πραγμα που πρεπει να παραδεχθουμε ειναι οτι οι Ολυμπιακοι αγωνες πλεον ανηκους στους χορηγους και το ιδιωτικο κλαμπ που τους διοργανωνει με αποκλειστικο σκοπο τον εμπλουτισμο του.
blog comments powered by Disqus