Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Υποσχεσεις

Χωρις να ειμαι ειδικος της ελληνικης εκλογικης ιστοριας, η θεαματικη αθετηση των υποσχεσεων του ΣΥΡΙΖΑ θα πρεπει να ειναι ενα απο τα κορυφαια γεγονοτα δουλεματος του εκλογικου σωματος.
Φυσικα αξιζει ερευνας οτι ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων πιστεψαν αυτες τις υποσχεσεις.
Τωρα το ΣΥΡΙΖΑ ακολουθει την γραμμη 'αμαρτησα για το παιδι μου' με μπολικη 'καταραμενη κοινωνια'.
Στελεχη απο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εχουν ηδη ξεκινησει να κανουν υποσχεσεις, προφανως ξεχνοντας το τι συμφωνησαν με τους εταιρους. H μαγικη λεξη ειναι 'ισοδυναμα'. Μην ανησυχειτε αν μας ψηφισετε θα φερουμε ισοδυναμα μετρα Ψ, ωστε η συμπαθη σας ταξη δεν θα χρειασθει να πληρωσει Χ.
Στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρεπει να εχουν γενικα προβληματα με την μνημη ας ακομα μιλανε για τελος μνημονιων κτλ και φυσικα πιστευουν οτι ενα αρκετα σημαντικο ποσοστο ψηφοφορων με αναλογα προβληματα μνημης θα τους ψηφισει.
Φανταζομαι τον δαυλο της ουτοπιας αναλαμβανει η ΛΕ. Βασικα λενε αυτο που θα επρεπε να ειχει πει το ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουαριο. Νομιζω οτι ειναι πιο ειλικρινεις αλλα αποφευγουν τις λεπτομερειες.
Η ΝΔ ειναι αποδεδειγμενα αποτυχημενη, εχοντας σκισει τα μνημονια, σαξες στορι και αλλα παραμυθια. Θα πρεπει να ειναι πολυ θλιβερο οτι η επιλογη για τον ελληνα ψηφορο ειναι μεταξυ αποτυχημενων, ψευτων, ανικανων και επικυνδηνων.

blog comments powered by Disqus