Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Π.Α.Ρ.Τ.Α.

Αντιγράφω απο το mybike.gr

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα παγκόσμιας σημασίας άρχισε τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας, χωρίς όμως να λάβει τη σημασία που του αναλογεί.

Πρόκειται για την αποκορύφωση της αέναης αναζήτηση της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή, δηλαδή του μποζονίου "Π.Α.Ρ.Τ.Α" (Πολιτικοί Άνδρες σε Ρεμούλες και Τροφοδότες για Αφαίμαξη), ενός σωματιδίου που αποτελεί την απάντηση στο μυστήριο του πώς πολλοί πολιτικοί - από την οθωνική περίοδο και έπειτα - "κερδίζουν" σε μάζα και τραπεζικούς λογαριασμούς σε εξισωτική αντιδιαστολή με τα διογκούμενα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου και σε μαθηματική συνάρτηση με την απίσχνανση των εισοδημάτων των ελλήνων πολιτών.

Με επευφημίες και χειροκροτήματα έγινε δεκτή η ανακοίνωση του επικεφαλής του επιστημονικού εγχειρήματος ότι η ακτίνα των φορτισμένων με πρωτόνια ηθικής -σπανιότατα στην Ελλάδα- σωματιδίων, ξεκίνησε να ταξιδεύει στον ειδικά διαμορφωμένο κάτω από την ελληνική Βουλή Επιταχυντή.

Η ακτίνα με τα σωματίδια ηθικής είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα των ελλήνων πολιτικών πάντως, δηλαδή έχει το πάχος μίας ανθρώπινης τρίχας.

Οι προπαρασκευαστικές εργασίες για το πείραμα είχαν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια βέβαια. Στο πείραμα βασικό ρόλο πειραματόζωου διαδραματίζει και ο ελληνικός λαός.

Ο επικεφαλής του προγράμματος επισήμανε: "Υπάρχουν δύο συναισθήματα. Η ικανοποίηση της ολοκλήρωσης ενός μεγάλου εγχειρήματος και η ελπίδα των μεγάλων ανακαλύψεων νέων deals κατά του δημοσίου συμφέροντος που βρίσκεται μπροστά".

Το πείραμα δεν θα δώσει απαντήσεις άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου.

Οι επιστήμονες ευελπιστούν να "φωτογραφίσουν" τις συνθήκες που επικράτησαν 175 χρόνια πριν στην Ελλάδα, αμέσως μετά την έλευση του Όθωνα στη χώρα μας και τη "Μεγάλη Έκρηξη" που σημειώθηκε σε περιπτώσεις ρεμούλας και σκανδάλων που ήταν η αρχή της διαμόρφωσης του Σύμπαντος του δημόσιου τομέα και της πολιτικής Ζωής όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Τα ευρήματα θα είναι πολύτιμα, καθότι, όπως λένε οι επιστήμονες, μόνο το 4% του των σκανδάλων κατά του δημοσίου είναι δυνατόν να γίνει σήμερα ορατό μέσω του "μικροσκοπίου" της Δικαιοσύνης.

Το υπόλοιπο 23% αποτελείται από Σκοτεινή Ύλη και το 73% από Σκοτεινή Ενέργεια, ήτοι κρυφούς τροφοδότες τραπεζικούς λογαριασμούς υπεράκτιες ή εξωχώριες εταιρείες κλπ κλπ κλπ.

Αυτά τα "σκοτεινά" σημεία αναμένεται να φωτιστούν από όσα πρόκειται να διαδραματιστούν μέσα στον Μεγάλο Επιταχυντή.

Σημειώνεται ότι η επαλήθευση του μποζονίου Π.Α.Ρ.Τ.Α προαπαιτεί την ύπαρξη της διατυπωμένης θεωρίας της (α)σχετικότητας.

Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, ο πλουτισμός των πολιτικών και των ημετέρων δε θεωρείται ως το αποτέλεσμα μιας δύναμης, αλλά οφείλεται στην εις το διηνεκές καμπύλωση των νόμων η οποία προκαλείται από την περιεχόμενη στον χωρόχρονο ύλη και ενέργεια των συμφερόντων καθώς και από την αναρμοδιότητα των αρμοδίων να παρέμβουν ή ακόμη και να γνωρίζουν (μόνιμες επωδοί: "εγώ είμαι άσχετος/ αναρμόδιος/ δεν ξέρω" εξ ου και θεωρία της (α)σχετικότητας).

Η επαλήθευση του μποζονίου Π.Α.Ρ.Τ.Α σε συνάρτηση με την θεωρία της (α)σχετικότητας θα οδηγήσει σε μια ενοποιημένη θεωρία, δηλαδή στην ενοποίηση των θεμελιωδών φυσικών/ κοινωνικών δυνάμεων που ασκούνται προκειμένου να επιτευχθούν τέτοιας έκτασης φαινόμενα ατιμωρησίας, διαφθοράς και πολιτικού παχυδερμισμού στη χώρα μας.

Πάντως, η φημολογία ότι το πείραμα θα προκαλέσει τη διάνοιξη μιας τεράστιας "μαύρης τρύπας" που θα καταπιεί την ελληνική Βουλή μαζί με υπουργούς, βουλευτές και πολιτευτές δεν ευσταθεί.

Το πολιτικό σύστημα ξέρει να αυτοσυντηρείται, και η διαφθορά στη χώρα μας έχει τόσο γερά θεμέλια που υπερβαίνει κάθε νόμο, ανθρώπινο, φυσικό ή ηθικό, καθώς και την κοινή λογική…
blog comments powered by Disqus