Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αμφιπολη και iPhone 6

Η σταδιακη ροη φωτογραφιων και μερικων πληροφοριων για την Αμφιπολη μου θυμιζουν στρατηγικη μαρκετινγκ εμπορικων προ'ι'οντων.
Για το iphone επι μηνες υπηρχε διαρροη πληροφοριων σχετικα με το μεγεθος της οθονης, που ειναι τα διαφορα κουμπια κτλ
Στην Αμφιπολη εχουμε διαρροη σχετικα με χρωματα σε τοιχους, επγραφες κτλ
Με κανει να σκεφτομαι οτι στη Ελλαδα η μονοδικη τεχνολογια που εξαγεται ειναι οι αρχαιοτητες. . Δεν ειμαι σιγουρος το τι προσεφερε ο κ. Σαμαρας με την επισκεψη του. Εδωσε οδηγιες για το πως θα σκαβουν? Δεν αποκλειεται, ειναι απο την Μεσσηνια και τα τελευταια χρονια ανθρωποι απο εκει φαινεται να καταλαμβανουν θεσεις που αν και τυπικα δεν εχουν προσοντα φαινεται να εχουν ικανοτητες για πολλα και επομενως ειναι πιθανον οτι ο κ Σαμαρας ξερει απο αρχαιολογια.
Η αρχαιολογια δεν ειναι σκαψτε, σκουπιστε, τελειωσατε. Χρειαζεται χρονο και μελετη και δεν ειναι ιδανικη για κοινωνικα μεσα και νεα συνεχης ροης. Θα πρεπει να σταματησουν την διαροη και να αφησουν τους αρχαιλογους να κανουν την δουλεια τους.
Η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχει τοση απελπισια για καλα νεα (που αυτο φαινεται και με διαφορα αρθρα του στυλ - το Χ περιοδικο εκθειαζει/αποθεωνει το Ψ), κατι να βαλει την Ελλαδα στην κορυφη των παγκοσμιων νεων αλλα για καλους λογους.
blog comments powered by Disqus