Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Τι Αστυνομία έχουμε

Δεν είναι πρωταπριλιάτικα αστεία αλλά απλή καθημερινότητα.
4+1 περιστατικά, που έγιναν μέσα σε μια μέρα (χθες) και έγιναν γνωστά (ποιός ξέρει πόσα άλλα τέτοια αποσιωπήθηκαν!).
1. Αστυνομικό τμήμη Ομόνοιας: Προσάγεται ένα άτομο με ένα φιξάκι ηρωίνης. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας βάζει τις φωνές στον Αστυφύλακα που έκανε την προσαγωγή γιατί ενώ έχει στο κεφάλι του δυο αυτόφωρα, τον απασχολούν για ένα φιξάκι. Ο Αστυνομικός κρατάει τα στοιχεία του τοξικομανή, ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΦΙΞΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και τον αφήνει ελεύθερο!
2. Στην περιοχή του Γέρακα γίνεται ληστεία σε Τράπεζα. Ο κόσμος καταδιώκει τον ληστή, πλακώνει η Ασυνομία, ο ληστής τρέχει να κρυφτεί, η Αστυνομία κυκλώνει το τετράγωνο, το ελικόπτερο της Αστυνομίας υπερίπταται. Αποτέλεσμα: Ο ληστής ΑΦΑΝΤΟΣ!
3. Αστυνομικοί της ομάδας Ζ εντοπίζουν στα Εξάρχεια ομάδα νεαρών που κάνει γκράφιτι. Καλούν ενισχύσεις και τελικά 5 Ζητάδες τους ακινητοποιούν για εξακρίβωση στοιχείων. Αμέσως από τα γύρω στενά ξεπροβάλλουν καμμιά σαρανταριά νεαροί και ρίχνουν ξύλο στους Ζητάδες, που εξαφανίζονται δαρμένοι!
4. Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων προσάγονται δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή από Σούπερ Μάρκετ. Κάποια στιγμή "ξεφεύγουν από την προσοχή" των Αστυνομικών/φρουρών τους και χάνονται στο κέντρο της Αθήνας!
4+1. (Συνδέεται με το προηγούμενο). Γίνεται κινητοποίηση για να συλληφθούν οι δυο παραπάνω και κάποια στιγμή στους ασύρματους της Αστυνομίας ακούγονται οι θριαμβολογίες του εντοπισμού και της επικείμενης σύλληψής τους. Το αποτέλεσμα είναι να ακινητοποιηθούν δυο gay(!) που περπατούσαν χεράκι-χεράκι. Νόμιζαν ότι ήταν οι δραπέτες που ακόμη ήταν δεμένοι με τις χειροπέδες!
blog comments powered by Disqus