Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Εφημεριδα του Δημου

Διαβαζω οτι ο δημος Καβαλας θα εκδωσει μηνιαια εφημεριδα. Μου φαινεται σαν χαμενα λεφτα την στιγμη που η πολη εχει αρκετες εφημεριδες και φυσικα τοπικη τηλεοραση και ραδιοφωνο.
Θα ηταν καλυτερα να βελτιωσουν τον κομβο του Δημου και να χρησιμοποιησουν ποιο αποτελεσματικα τα τοπικα μεσα ενημερωσης.
Ακομα καλυτερο θα ηταν τακτικες επισκεψεις απο δημοτικους συμβουλους σε διαφορες περιοχες της Καβαλας οπου θα δινεται η ευκαιρια στους δημοτες να εκφρασουν γνωμες και να ενημερωθουν για το τι κανει ο δημος.

2 comments:

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ σωστά, αλλά φοβάμαι ότι το κίνητρο για την καταγγελία του θέματος δεν είναι και τόσο ανιδιοτελές. Μήπως υπήρξε κάποια διαφωνία για τη στελέχωση ή την εκτύπωση της εφημερίδας και θίχτηκαν κάποιοι οικονομικά;

Costas Loupas είπε...

Σιγουρα μερικοι τοπικοι εκδοτες δεν θεωρουν σωστο ανταγωνισμο απο ενα ουσιαστικα κρατικο φορεα και επισης καποιος θα αναλαβει την εκδοση και θα παρει τα λεφτα ενω οι αλλοι δεν θα παρουν τιποτα. Ισως θα πρεπει να αναθεσει την εκδοση της καθε μηνα σε μια διαφορετικη εφημεριδα