Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008

Από Νίκο Ράικο

Με μεγάλη καθυστέρηση και μετα από παράκληση του, ανεβάζω το απο 8/1 μήνυμα του Νίκου.

"Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας διαδικτυακά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα .Είμαι πολύ καλά και το μυαλό μου είναι κοντά σας .Θα ήθελα πολύ να ήμουν και εγώ εκεί αλλά αυτό δεν γίνεται δυστυχώς λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κατ΄ αρχάς τον Φώντα τον Κροκίδη ,που εξελίχθηκε σε προσωπικό μου γιατρό ,για την τεράστια βοήθεια που μου πρόσφερε κατά την διάρκεια της περιπέτειάς μου στο Νοσοκομείο της Καβάλας και κύριος αίτιος της πραγματικής μου Ανάστασης.Εν συνεχεία τον Κώστα τον Λούπα για τις επισκέψεις του στο Νοσοκομείο και το ενδιαφέρον του από το Λονδίνο ,πως εξαφανίζονται οι αποστάσεις όταν υπάρχει αληθινή φιλία και αγάπη , καθώς και τους Παναγιώτη Καλαϊτζή , Χρήστο Κουκουμάτσα, Απόστολο Μαύρο ,Γιώργο Μήτρου για την συγκινητική συμπαράσταση τους,μη υπολογίζοντας δουλειές και δίνοντας μέχρι και το αίμα τους ( κατ΄αλφαβητική σειρά ).Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους συμμαθητές που ρωτούσαν τους γνωρίζοντες για την πορεία της υγείας μου για να μην με ενοχλήσουν και με κουράσουν στο Νοσοκομείο.
Ο Γιάννης Ναλμπάντης μ΄ είχε προειδοποιήσει για το κλίμα και την αγάπη της τάξης του 1977 αλλά αυτό που γνώρισα και έζησα στην Καβάλα ήταν φανταστικό.Φάνηκε ένα φως μέσα στην ισοπεδωμένη ζωή μας και τον σκληρό κόσμο μας.
Υπάρχει ακόμα η αληθινή και αυθεντική αγάπη η οποία συνδέει αυτούς που δεν κοιτάζουν το συμφέρον , τον εαυτουλισμό αλλά αντίθετα παραμένουν στο 1977,παραμένουν παιδιά και ίσως αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλους.

Με ΑΓΑΠΗ
και μεγάλη συγκίνηση στα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ

Χρόνια Πολλά σε όλους και ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος

Νίκος Ρ

Υ.Γ. Ιδιαίτερες ευχές στον αδελφό μας Γιώργο Μήτρου και είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει σύντομα και το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του αφού ξέρει να παλεύει.
Με ΑΓΑΠΗ
και μεγάλη συγκίνηση στα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
Χρόνια Πολλά σε όλους και ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος
Νίκος Ράϊκος"

1 comments:

Webcam είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.