Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

……..και η ζωή συνεχίζεται….

Στον απόηχο της συνάντησης και με κεκτημένη ταχύτητα, μια υποεπιτροπή (απολογισμού πεπραγμένων και μεσομακροπρόθεσμου σχεδιασμού) αποτελούμενη από τους κκ Κουκουμάτσα, Μήτρου, Βασιλειάδη, Κερανόπουλο και Καλαϊτζή, συναντήθηκε την Τρίτη το βράδυ στην ταβέρνα Το Γεφυράκι (τέρμα Ομονοίας δεξιά, στα Ποταμούδια), όπου και ανέλυσε ενδελεχώς τα τεκταινόμενα σε ποικίλους τομείς της καθημερινότητας, με εκτενείς αναφορές στο απώτερο παρελθόν.
Επίσης παραδόθηκε από τον Χρήστο το DVD της συνάντησης το οποίο είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Θέλω να απονείμω τα εύσημα και στον Κουκουμάτσα για την φοβερή δουλειά που έκανε, καθώς και σε όλους όσους έστειλαν φωτογραφίες και ειδικά στον Χρήστο τον Χριστοφορίδη που φωτογράφισε και βιντεοσκόπησε την εκδήλωση εις βάρος της δικής του ευχαρίστησης και παρουσίας στο DVD. Φίλε Χρήστο σε ευχαριστούμε από βάθους καρδίας.
Παρακαλούμε τους εντός Καβάλας να περάσουν να το πάρουν από το κατάστημα του Χρήστου του Κουκουμάτσα, οι δε εκτός να έρθουν σε επαφή για την αποστολή.