Πέμπτη 5 Απριλίου 2007

Νεες φωτογραφιες

O Χρηστος Χριστοφοριδης επεξεργαστηκε ψηφιακα τις υπαρχουσες φωτογραφιες και προσθεσε μερικες καινουριες.
Μια απο τις νεες φωτογραφιες ειναι απο φροντηστιριακη βραδυα - το σχολιο του Νικου Βασιλειαδη ειναι παρακατω









Σχόλιο για τη λεζάντα της φωτογραφίας με τίτλο «ΤΑΒ. ΛΑΛΑΚΟΣ ΦΡΟΝ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ», που έστειλε ο Χρήστος: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην ταβέρνα «ο Μπάμπης» στα Σφαγεία τον χειμώνα του 1977 και εμφανίζονται οι συμμαθητές μας (από δεξιά προς τα αριστερά): Χ. Χρυσομάλλης, Απ. Μαύρος, Γ. Τικόπουλος, Λ. Λιακόπουλος, Γ. Μήτρου, Ν. Βασιλειάδης, Γ. Τσιγάρας, Π. Καλαϊτζής, Χρ. Χριστοφορίδης και Αντ. Καρολίδης (λιώμα). Ανάμεσά τους οι συμμαθήτριές μας Σ. Κερκέογλου, Κ. Γραμματικού, Κ. Καράμπελα και Ελ. Αποστολίδου. Επίσης ο φιλόλογος καθηγητής Χρ. Τσελεπής.


Ποδοσφαιρικες (α)δοξες - Σχολια απο τον Νικο


Η φωτογραφία είναι από τα φοιτητικά χρόνια (μάλλον τρίτο έτος – 1980) και από τους συμμαθητές μας εμφανίζονται οι Παν. Χατζηαναστασίου και Κ. Λούπας, πρώτος και δεύτερος από αριστερά, όρθιοι, Γιώργος Κόκκος, τέταρτος από αριστερά, όρθιος, και Ν. Βασιλειάδης και Γ. Μήτρου, πρώτος και δεύτερος από αριστερά, καθιστοί. Ο λόγος δημοσίευσης της φωτογραφίας είναι ότι αποτελεί την πρώτη και τελευταία ποδοσφαιρική εμφάνιση του Γ. Μήτρου, αφού στη διάρκεια του αγώνα και όντας τελευταίος αμυντικός, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα που κυλούσε προς το μέρος του ξήλωσε το χορτάρι (!), το χώμα (!!) και το νύχι του (!!!).
Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο εικονιζόμενος τερματοφύλακας (ξέρετε ποιος) έφαγε πολλά, μα πάρα πολλά γκολ.
Υ.Γ.1: Θα πρέπει να έφταιγε και το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποχώρησε τραυματισμένος ο βράχος της άμυνας.
Υ.Γ.2: Δεν πειράζει, Κώστα, εξάλλου όταν μια ομάδα τρώει γκολ, και μάλιστα τόσο πολλά, η ευθύνη είναι συλλογική.
Υ.Γ.3: Και η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλή, αφού ήταν κυρίως πρωτοετείς φοιτητές, άρα με δυο χρόνια αραλίκι λιγότερα στην πλάτη τους, όπως οι σημερινοί γιατροί Σάββας Νικηφόρος και Σάββας Αποστολίδης, και δυο-τρεις άλλοι, που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους, που έπαιζαν και σε ομάδες (κανονικές).

1 comments:

Costas Loupas είπε...

Ο καθηγητης ειναι μεταξυ της Ελενης και του Αντωνη?