Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 29/3/2007

Χθες το βράδυ έγινε συνάντηση της «συντονιστικής επιτροπής» στην ταβέρνα Κυρα-Βαγγελιώ. Συμμετείχαν οι : Χρήστος Κουκουμάτσας, Παναγιώτης Χατζηαναστασίου, Παναγιώτης Καλαϊτζής, Μιχάλης Γιούγιας, Αλέκος Αναγνώστου (με μεταμεσονύκτια εμφάνιση), Κώστας Ταουσάνης, Χρήστος Χριστοφορίδης, Χάρης Χρυσομάλλης, Νίκος Βασιλειάδης, Γιώργος Μήτρου και Απόστολος Μαύρος.
Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα. Ανατέθηκε δια βοής η προεδρία της επιτροπής στον Παναγιώτη Καλαϊτζή. Έγιναν προτάσεις για τον χώρο συγκέντρωσης το βράδυ του Σαββάτου. Προκρίθηκε κατ’ αρχή η ιδέα να συγκεντρωθούμε στο χώρο του Paradiso (Camping Νικολαϊδη) στη Ν. Ηρακλείτσα.
Ωστόσο, η λήψη οριστικής απόφασης αναβλήθηκε για την επόμενη συνάντηση, προς τα τέλη Απριλίου. (Ευκαιρία ψάχναμε !!!) Συζητήθηκε και η πρόσκληση των καθηγητών μας για το βράδυ της συνάντησης.
Επίσης, συζητήθηκε και η μετάβασή μας στον χώρο του Γυμνασίου το μεσημέρι του Σαββάτου ή της Κυριακής και πάλι με την παρουσία των καθηγητών μας. Απόφαση οριστική θα ληφθεί στην επόμενη συνάντηση (Τι λέγαμε;) Τέλος έγινε ανασκόπηση των ονομάτων των παλαιών συμμαθητών και έγινε ανάθεση εξεύρεσης όσων δεν έχουν ακόμη ειδοποιηθεί.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνάντησης κρατήθηκαν στην ψηφιακή μνήμη της φωτογραφικής μηχανής του Απόστολου και θα δημοσιευθούν.
Αφού θέσαμε το θέμα της μεγαλύτερης ενεργοποίησης των συμμαθητών μας του Κλασσικού, αποχωρήσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες βαρύτεροι κατά 8 μπουκάλια ρετσίνα, 4 πενηνταράκια ούζο, χταπόδια, σουπιές, μυδοπίλαφα, αθερίνες (καρχαρίνες, όπως σωστά επισημάνθηκε λόγω μεγέθους) και λοιπών ευπέπτων και τερψιουρανισκίων εδεσμάτων.
Εις ανάμνησιν
Νίκος Βασιλειάδης