Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Καταληψη

Το Ελληνικο κρατος και τα περιουσιακα του στοιχεια ανηκουν σε ολους τους Ελληνες. Δυστηχως η ιδεα του οτι ανηκει σε ολους για μερικους σημαινει οτι κανεις οτι θελεις.
Η εκαστοτε κυβερνηση διοριζει σε διοικητικες θεσεις στελεχη χωρις αναλογα προσοντα περα απο κομματικο στελεχος του κυβερνωντος κομματος. Η ανικανοτητα αυτη πληρωνεται απο ολους τους πολιτες οχι μονο για τον μισθο του διορισμενου αλλα κυριως της ζημιας και της χαμηλης παραγωγικοτητας του λογω ακαταλληλοτητας.
Οι πολιτες απο την αλλη μερια εχουν μια διαφορετικη ιδεα το τι σημαινει το κρατος ανηκει σε ολους. Κυριως περιστρεφεται στην καταληψη δημοσιων χωρων. Τα χιλιαδες αυθαιρετα λενε την δικη τους ιστορια.
Η καταληψη ομως επεκτεινεται και σε μερη σαν τις παραλιες οπου επισκεπτες καταλαμβανουν ενα μερος της ακτης με μονιμα εγκαταστημενη ομπρελα, καρεκλες και μερικοι εχουν προχωηρει σε εγκατασταση τραπεζιων, ψησταριας, βαρκες, κανο κτλ. Ολα αλυσοδεμενα και αφημενα στην παραλια απο Ιουνιο μεχρι Οκτωβριο.
Ο Δημος Παγγαιου αποφασισε να σταματησει αυτη την παρανομη καταληψη  και εδωσε διορια για την αποσυρση τους αλλοιως θα πεταχθουν τα παντα στα σκουπιδια. Η αποφαση με βρισκει απολυτα συμφωνο και θα ηθελα ο ιδιος Δημος να εφαρμοσει τον νομο για τα μπαρς που καταλαμβανουν με τις ομπρελες τις παραλιες πχ αποσταση απο το κυμα, ποσοστο της ακτης που μπορει να χρησιμοποιηθει κτλ
blog comments powered by Disqus