Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

30xronia

Το blog αυτό δημιουργήθηκε, όπως λέει και ο υπότιτλός του, με αφορμή την συνάντηση επανασύνδεσης των αποφοίτων του 1977 από το Β' Γυμνάσιο/Λύκειο Αρρένων Καβάλας.
Θυμίζω ότι τότε οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν διαδικτυακά αναλφάβητοι, όμως έπαιξε τον θετικό ρόλο του στην προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά και στη διατήρηση μιας επαφής μεταξύ των συμμαθητών στα χρόνια που ακολούθησαν.
Το blog αυτό δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με:
- πολιτική
- συλλόγους οιασδήποτε μορφής
- προσπάθεια προσωπικής προβολής
- κοινωνική ή άλλης μορφής εμπάθεια
Το blog αυτό:
- είναι ενημερωτικό
- απηχεί τις απόψεις του εκάστοτε γράφοντος και υπογράφοντος με τρόπο κόσμιο, ενδεχομένως με χιούμορ, πάντα με καλή διάθεση και με πνεύμα όσο το δυνατόν ενωτικό.
- Δεν έχει (ακόμη) Alzheimer αλλά ούτε και μνήμη χρυσόψαρου.
Κατόπιν των παραπάνω εκτεθέντων, τα μέλη του blog, θεωρώντας ότι εκφράζουμε και την πλειοψηφία των συμμαθητών μας, δηλώνουμε ότι δεν είχαμε, δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε στο μέλλον οποιαδήποτε σχέση με υπάρχοντες παλαιότερους ή νεοφυείς συλλόγους ή συλλόγους που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν στο μέλλον και η ίδρυσή τους αντιβαίνει ή κρυφίως προωθεί επιδιώξεις που αντιβαίνουν κάποια ή κάποιες από τις προεκτεθείσες αρχές ή η ίδρυσή τους εμπίπτει σε κάποια από τις κατηγορίες που το blog δεν έχει καμμια σχέση.


blog comments powered by Disqus