Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προς αναποφάσιστους

Παρά την οικονομική κρίση και παρά τα σημειώματα περαίωσης που έλαβαν κάποιοι, η παρέα μαζεύτηκε-με αρκετές βέβαια απουσίες (παρατηρείστε τα άδεια πιάτα )- και πήγε στο Φαλάκρα. Καλό φαγητό, σε λογικές τιμές και καλή εξυπηρέτηση.
Προφανώς η συζήτηση είχε σχέση με τις μεθαυριανές εκλογές. Όχι τόσο για το ποιόν θα ψηφίσουμε, αλλά άν θα ψηφίσουμε. Οι περισσότεροι από τους παρόντες σκεφτόντουσαν με κρύα όμως καρδιά να απέχουν ή να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο. Όχι βέβαια υπό την έννοια της ουδετερότητας, ούτε της Μπακουνικής μόνιμης αποχής από τη πολιτική, αλλά για να μή μετανοιώσουν για την επόμενη μέρα. Ποιόν όμως βοηθάει κάτι τέτοιο; Μήπως αυτό δεν θέλουν να συμβεί οι έντονα κομματικοποιημένοι οπαδοί; Τελικά καταλήξαμε ότι πρέπει να πάρουμε θέση και να επιλέξουμε έναν εκ των δύο.
Όμως όλα αυτά είναι κουραστικά και επιτέλους ο Παναγιώτης Κ. μας αφηγήθηκε διάφορα από το πρόσφατο ταξίδι του στη Μεγάλη Ελλάδα. Τι φιλόξενοι άνθρωποι, πόσο ωραία ήταν τα μπαράκια τους και πόσο ευκολοπλησίαστοι οι ίδιοι! Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι θα γνωρίσουμε και κάποιους εξ αυτών.
Υ.Γ. Μετά από πολύ καιρό και χάρι στον Παναγιώτη γευτήκαμε και μπακαλίσιο χαλβά. Ανεκπλήρωτη επιθυμία του Χρήστου, εδώ και καιρό.



blog comments powered by Disqus